Actueel nieuws

Programma t/m december


woensdag 05 Oktober

Het boekje met het programma t/m december staat online.

Neemt u gerust een kijkje hier.

1170

Annulering dubbelconcert aanstaande zaterdag 5 maart


woensdag 02 Maart

Tot onze grote spijt moeten wij het dubbelconcert dat het Brunsvik String Trio samen met pianist Frank van de Laar en met studenten van het Koninklijk Haags Conservatorium dat gepland staat voor aanstaande zaterdag 5 annuleren.
Mick Stirling, de cellist van het Brunsvik String Trio is positief getest op corona en moet enige tijd in quarantaine verblijven. We zoeken naar een andere datum en hopen binnenkort u daarvan op de hoogte te kunnen stellen. Wanneer u al tickets heeft gekocht, dan maken we het bedrag van uw ticket(s) spoedig terug over naar uw bankrekening.
De presentatie van de plannen voor het Lontano Music Festival, de Brunsvik Chamber Music Academy en de film De Muze van Middelburg over Nieuwe Muziek Zeeland komt daarmee ook te vervallen. We zullen u binnenkort verder op de hoogte stellen van deze nieuwe activiteiten die deze zomer worden georganiseerd. Light Blue

Graag attenderen we u op het concert van het Edenwood Duo dat we aanstaande zondag 11.00 uur in samenwerking met de Stichting Kamermuziek Zeeland presenteren.

1170

Concert Eric Vaarzon Morel Geannuleerd


zaterdag 18 December

Naar aanleiding van de vanavond afgekondigde maatregelen moeten wij helaas het concert van Eric Vaarzon Morel annuleren.
We gaan samen met de musici op zoek naar een nieuwe datum waarop het concert wel kan plaatsvinden.
We begrijpen dat dit voor u, evenals voor ons, een teleurstelling is, en hopen dat het concert spoedig plaats kan vinden. We houden u op de hoogte.
Uiteraard blijft het ticket, dat u eventueel reeds heeft aangeschaft, geldig.

1170

Podiumplaatsen beschikbaar voor het concert van Hannes Minnaar


vrijdag 10 December

In overleg met Hannes Minnaar hebben we 16 zitplaatsen op het podium beschikbaar gesteld. Deze zijn uitsluitend te reserveren via info@zeeuwseconcertzaal.nl 

De prijs is € 25,00. 

De toewijzing van de stoelen gaat op volgorde van binnenkomst en u ontvangt uiterlijk zaterdag 11 december 12.00u bericht hierover.

Sfeerimpressie vernieuwde foyer


donderdag 21 Oktober

In opdracht van Meesters in Hout, verantwoordelijk voor de verbouwing van de foyer, is er een sfeerimpressie gemaakt.

nieuwsbrief - Aanmelden

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan!