Actueel nieuws

1170

Geef de Zeeuwse Concertzaal Vleugels


woensdag 22 December

Een nieuwe vleugel!

Afgelopen 11 december trad Hannes Minnaar op in de Zeeuwse Concertzaal met een virtuoze vertolking van de Goldberg Variaties. Voor het concert is een speciale vleugel overgekomen. In de PZC van 8 december en voor aanvang van het concert zei Minnaar “dat het schandalig is dat er in heel Zeeland geen fatsoenlijke concertvleugel te vinden is. Juist een Concertzaal als deze behoort te beschikken over een uitstekende vleugel. Een stad en een provincie moeten toch een greintje trots kunnen opbrengen?” aldus Minnaar.

1170

Concert Eric Vaarzon Morel Geannuleerd


zaterdag 18 December

Naar aanleiding van de vanavond afgekondigde maatregelen moeten wij helaas het concert van Eric Vaarzon Morel annuleren.
We gaan samen met de musici op zoek naar een nieuwe datum waarop het concert wel kan plaatsvinden.
We begrijpen dat dit voor u, evenals voor ons, een teleurstelling is, en hopen dat het concert spoedig plaats kan vinden. We houden u op de hoogte.
Uiteraard blijft het ticket, dat u eventueel reeds heeft aangeschaft, geldig.

1170

Podiumplaatsen beschikbaar voor het concert van Hannes Minnaar


vrijdag 10 December

In overleg met Hannes Minnaar hebben we 16 zitplaatsen op het podium beschikbaar gesteld. Deze zijn uitsluitend te reserveren via info@zeeuwseconcertzaal.nl 

De prijs is € 25,00. 

De toewijzing van de stoelen gaat op volgorde van binnenkomst en u ontvangt uiterlijk zaterdag 11 december 12.00u bericht hierover.

Sfeerimpressie vernieuwde foyer


donderdag 21 Oktober

In opdracht van Meesters in Hout, verantwoordelijk voor de verbouwing van de foyer, is er een sfeerimpressie gemaakt.

1170

Flamenco Biƫnnale 2021 in de Zeeuwse Concertzaal


dinsdag 19 Oktober

De Flamenco Biënnale is een tweejaarlijks internationaal flamenco dans- en muziekfestival. Van 7-29 november is de achtste editie in tien steden in Nederland en België. De Zeeuwse Concertzaal sluit zich aan als locatie bij dit internationaal vermaarde festival, waar de internationale flamencotop wordt gepresenteerd. We hebben twee bijzondere voorstellingen voor u in petto. Op 19 november speelt Compañía Ana Morales het programma "En la Cuerda Floja", een bijzonder dans- en muziekspektakel. En op 26 november zal het Enrike Solinís Quartet het programma "Tiento, Flamenco Early Standards" spelen, een betoverende verzameling stijlen uit de Spaanse oude muziektraditie trekt met grote vitaliteit aan het oor van de luisteraar voorbij. Voor meer informatie over het festival kunt u hier klikken. En voor informatie over de twee concerten in de Zeeuwse Concertzaal kunt u in onze agenda terecht.

nieuwsbrief - Aanmelden

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan!