Actueel nieuws

1170

MASTERCLASS #WANNABEWIBI


maandag 10 Juni

De master himself, Wibi Soerjadi geeft in de herfstvakantie een driedaagse masterclass in Middelburg!

Van maandag 21 tot en met woensdag 23 oktober geeft Wibi Soerjadi in de Zeeuwse Concertzaal een driedaagse masterclass voor jonge pianisten.

1170

Parkconcerten


zaterdag 01 Juni

Bij deze het programma waar iedereen zo lang op heeft gewacht. Maar liefst negen keer zijn er deze zomer concerten in het Molenwaterpark!
 
Voor het vierde achtereenvolgende jaar organiseert de Zeeuwse Concertzaal, wederom in de zomermaanden de succesvolle parkconcerten rondom de muziektent aan het Molenwaterpark in Middelburg. Van 7 juli tot en met 1 september geniet je iedere zondagmiddag van 15.30 tot 16.45 uur voor een grote variëteit aan muziek in een ontspannen sfeer in het lommerrijke park.

1170

Drie jongerencultuur projecten ontvangen in totaal € 51.244 subsidie


donderdag 28 Maart

Stichting Zeeuwse Concertzaal ontvangt € 33.000,- voor het project ‘WANNABEWIBI’. Jonge getalenteerde pianisten krijgen de kans deel te nemen aan een professionele driedaagse intensieve masterclass van de beroemde pianist Wibi Soerjadi, gevolgd door een concert aan het eind van het jaar. De Zeeuwse Concertzaal gaat aanvullend in samenwerking met de masterclassdeelnemers op zoek naar alternatieve vormen van programmering en productie om een concert aanbod te realiseren dat een jonger publiek trekt. Als derde onderdeel van dit project beoogt de concertzaal een broedplaats te creëren door een zaal en professionele concertvleugel beschikbaar te stellen waar opkomend talent onder professionele begeleiding ervaring op kan doen in een daarvoor geschikte ruimte.

1170

De emotie van de pure liefde in de muziek


maandag 04 Maart

Zondag 3 maart vond een boeiend recital plaats in de reeks Incantoconcerten. Deze keer traden het Hathor Consort: Romina Lischka (discant- en basgamba en artistieke leiding) en Dimos de Beun (spinet, klavecimbel en kistorgel) op samen met de sopraan Dorothee Mields. Musici die met hun interpretatie bewezen respectabele opvolgers te zijn van de pioniers van de authentieke uitvoeringen.

1170

Stichting de Zeeuwse Concertzaal zoekt een nieuwe voorzitter & een nieuw lid van het Bestuur


woensdag 14 Februari

Stichting de Zeeuwse Concertzaal zoekt een nieuwe voorzitter & een nieuw lid van het Bestuur

De Zeeuwse Concertzaal is een actief muziekcentrum in Middelburg en is hét podium voor klassieke en hedendaagse muziek in Zeeland. De missie van de Zeeuwse Concertzaal is het verbinden en verrijken van mensen met een hoogwaardig muziekaanbod en een gevarieerde muziekbeleving. De concertzaal biedt de mogelijkheid voor muziekbeoefening, repetities en concerten van de meest verschillende musici en muziekgezelschappen. Het bestuur vergadert ongeveer 6 keer per jaar.

Binnenkort

zondag 21 Juli

zondag 28 Juli

zondag 04 Augustus

nieuwsbrief - Aanmelden

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan!