Actueel nieuws

Sfeerimpressie vernieuwde foyer


donderdag 21 Oktober

In opdracht van Meesters in Hout, verantwoordelijk voor de verbouwing van de foyer, is er een sfeerimpressie gemaakt.

1170

Flamenco Biënnale 2021 in de Zeeuwse Concertzaal


dinsdag 19 Oktober

De Flamenco Biënnale is een tweejaarlijks internationaal flamenco dans- en muziekfestival. Van 7-29 november is de achtste editie in tien steden in Nederland en België. De Zeeuwse Concertzaal sluit zich aan als locatie bij dit internationaal vermaarde festival, waar de internationale flamencotop wordt gepresenteerd. We hebben twee bijzondere voorstellingen voor u in petto. Op 19 november speelt Compañía Ana Morales het programma "En la Cuerda Floja", een bijzonder dans- en muziekspektakel. En op 26 november zal het Enrike Solinís Quartet het programma "Tiento, Flamenco Early Standards" spelen, een betoverende verzameling stijlen uit de Spaanse oude muziektraditie trekt met grote vitaliteit aan het oor van de luisteraar voorbij. Voor meer informatie over het festival kunt u hier klikken. En voor informatie over de twee concerten in de Zeeuwse Concertzaal kunt u in onze agenda terecht.

1170

Interview met Emma Kirkby in de NRC


woensdag 13 Oktober

Een mooi interview met Emma Kirkby in de NRC naar aanleiding van de komende optredens, waarvan een a.s. zondag in de Zeeuwse Concertzaal.

Klik hier om het interview te lezen.

 

 

1170

Spotify Playlist Luistercollege over Oude Muziek


woensdag 13 Oktober

Ab Nieuwdorp heeft een playlist samengesteld m.b.t. zijn Luistercollege over Oude Muziek.

Klik hier voor de playlist.

Coronabeleid van De Zeeuwse Concertzaal


dinsdag 21 September

Vanaf 25 september 2021 vragen we bij alle openbare bijeenkomsten in De Zeeuwse Concertzaal bij binnenkomst uw ‘coronatoegangsbewijs’.
We willen zoveel mogelijk mensen in staat stellen van de concerten te genieten en zo ook de concerten financieel mogelijk te maken. We doen er alles aan om u een veilige omgeving te bieden. In de zaal staan de stoelen op ruime afstand van elkaar en de foyer en garderobe hebben we aangepast en licht, ruim en corona-proof gemaakt.
We hopen zeer dat deze maatregel van tijdelijke aard is. Wij vragen om uw begrip. Maar de muziek is het allemaal waard.
Via de CoronaCheck app kunt u dit bewijs aanmaken in de vorm van een QR code. Kinderen tot en met 12 jaar hebben geen coronatoegangsbewijs nodig om een voorstelling te kunnen bezoeken. Er kan om een legitimatiebewijs gevraagd worden

nieuwsbrief - Aanmelden

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan!