Actueel nieuws

Coronabeleid van De Zeeuwse Concertzaal


dinsdag 21 September

Vanaf 25 september 2021 vragen we bij alle openbare bijeenkomsten in De Zeeuwse Concertzaal bij binnenkomst uw ‘coronatoegangsbewijs’.
We willen zoveel mogelijk mensen in staat stellen van de concerten te genieten en zo ook de concerten financieel mogelijk te maken. We doen er alles aan om u een veilige omgeving te bieden. In de zaal staan de stoelen op ruime afstand van elkaar en de foyer en garderobe hebben we aangepast en licht, ruim en corona-proof gemaakt.
We hopen zeer dat deze maatregel van tijdelijke aard is. Wij vragen om uw begrip. Maar de muziek is het allemaal waard.
Via de CoronaCheck app kunt u dit bewijs aanmaken in de vorm van een QR code. Kinderen tot en met 12 jaar hebben geen coronatoegangsbewijs nodig om een voorstelling te kunnen bezoeken. Er kan om een legitimatiebewijs gevraagd worden

1170

Sinfonietta String Festival Zeeland - Online Concerten


vrijdag 04 Juni

Een modern en vooruitstrevend strijkorkest zonder dirigent in actie zien? Amsterdam Sinfonietta behoort tot de absolute wereldtop van strijkorkesten. Tijdens Sinfonietta String Festival Zeeland Online speelden ze 6 juni vanaf 11.00 uur gratis in uw huiskamer, o.a. samen met pianiste Tamara Stefanovich  en met projecties van lichtdesignerscollectief Blauwe Uur.

U kunt de concerten terugkijken via onderstaande links

 

Zeeuwse Concertzaal tot nader order gesloten


woensdag 10 Maart

De Zeeuwse Concertzaal blijft  tot nader order gesloten voor publiek. Kaartkopers zijn inmiddels geïnformeerd over de afwikkeling van gekochte kaarten voor geannuleerde en verplaatste concerten. De situatie  is op dit moment zeer onzeker. We hopen u daarover spoedig te kunnen informeren.

1170

Zeeuwse Concertzaal tot 9 februari gesloten


maandag 18 Januari

De Zeeuwse Concertzaal blijft in ieder geval tot en met 9 februari gesloten voor publiek. Kaartkopers zijn inmiddels geïnformeerd over de afwikkeling van gekochte kaarten voor geannuleerde en verplaatste concerten. De situatie na 9 februari 2021 is op dit moment zeer onzeker. We hopen u daarover spoedig te kunnen informeren.

1170

De Zeeuwse Concertzaal gaat weer open.


maandag 30 November

Geachte muziekliefhebber,

De Zeeuwse Concertzaal is weer open. Voorlopig mogen we 30 bezoekers per voorstelling ontvangen. Om zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid te stellen een concert bij te wonen, proberen we in overleg met de artiesten meerdere voorstellingen te organiseren. Dat lukt niet altijd. Het aangekondigde concert van Bart van Oort op 16 december komt helaas te vervallen en wordt uitgesteld naar het seizoen 2021/2022. We hopen spoedig een nieuwe datum bekend te maken. Uw tickets blijven geldig.
Gelukkig gaat het concert van Ella en Nicolas van Poucke met die prachtige sonates voor cello en piano van Beethoven aanstaande zondag 6 december om 15.30 uur wel door en met een extra concert om 11.00 uur. Ook het Kamermuziek festival Middelburg (wintereditie) gaat door op zaterdag 12 en zondag 13 december. Zie voor informatie: www.kamer-muziek.nl/Festival-2020
Uiteraard is de Concertzaal veilig en corona-proof met 1,5 meter afstand en extra hygiëne maatregelen. Het ventilatie systeem is onlangs 100% goedgekeurd. In verband met de aangescherpte maatregelen is de horeca gesloten en is het dragen van mondkapjes verplicht. Wanneer u eenmaal zit, mag het mondkapje weer af (in de zaal en in de foyer). Reserveren vooraf is eveneens verplicht.

Met trots presenteren we het programma voor de eerste helft van het nieuwe jaar. Een divers programma met vele hoogtepunten waar we reikhalzend naar uitzien. Ook de luistercolleges met radio 4 presentator Ab Nieuwdorp komen terug in februari en maart. Kijkt u er eens rustig naar en wij adviseren u niet al te lang te wachten met het reserveren van uw ticket(s). We hopen van harte dat we spoedig meer dan 30 bezoekers per voorstelling mogen toelaten.
Blijf gezond en tot spoedig.

Leo, Jakko en Walter

Binnenkort

vrijdag 01 Oktober

zaterdag 02 Oktober

zaterdag 02 Oktober

nieuwsbrief - Aanmelden

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan!