Actueel nieuws

1170

Recensie: Hannes Minnaar geeft de muziek vleugels


zondag 12 November

Hannes Minnaar geeft de muziek vleugels

Jeanette Vergouwen-de Caluwe

De Zeeuwse Concertzaal wordt geroemd vanwege de goede akoestiek, een zaal waar alle klanken tot hun recht komen. De Vrienden van de Concertzaal hebben met crowdfunding gezorgd dat na twee jaar een nieuwe concertvleugel, een Steinway uit 2005 van hoge kwaliteit, kon worden aangeschaft. De eigendomsakte werd op 11 november overhandigd en toppianist Hannes Minnaar verzorgde, voor een volle zaal, het eerste recital op dit nieuwe instrument.

1170

Recensie: Ars Musica brengt een spannend verhaal


zondag 29 Oktober

Het Orkest Ars Musica en dirigent Patrick van der Linden kunnen het publiek op een ontspannen manier mee op reis nemen door de wereld van de muziek. De musici zijn bezig met het Project Felix 2022-2029. Na het deel Fantastische Felix wordt momenteel deel 2 Wonderkind Felix gebracht tijdens een tournee door heel Nederland. Vrijdag 27 oktober bewezen de musici van Ars Musica in de Zeeuwse Concertzaal in Middelburg dat ze een spannend verhaal kunnen vertellen over de jeugdjaren van Felix Mendelssohn-Bartholdy.

1170

WFM: DAT IS JAAP & Duo Van Hecke & Meynkens


dinsdag 17 Oktober

'Dat is Jaap!' is een avond over en met Jaap van Zweden, centraal staat het nieuwe boek over deze top dirigent op donderdag 26 oktober in de Zeeuwse Concertzaal in Middelburg, maar eerst is er nog een fascinerende muzikale reis door het duo Van Hecke en Meynkens op zondag 22 oktober in diezelfde concertzaal. Meer bijzonderheden hoor je van Leo Hannewijk (Directeur), klik en luister!

1170

Interview Jakko Door NPO KLASSIEK


vrijdag 06 Oktober

1170

Interview Jakko Door NPO KLASSIEK


vrijdag 06 Oktober

nieuwsbrief - Aanmelden

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan!