Talentenconcert Muziekschool Zeeland

vrijdag 24 November

De talentenklas van Muziekschool Zeeland geeft op vrijdag 24 november een concert in de Zeeuwse Concertzaal. Toegang tot dit concert is gratis.

 

Wat is de Talent Academy?

De Talent Academy is dé plek waar je terechtkunt met vragen over muziek als beroep. De Talent Academy bestaat uit een Hear Me, Pre-Course (vooropleiding) en de Talent Class. Daarnaast hebben wij het programma ‘Brug voor Talent’, een samenwerking tussen Muziekschool Zeeland en het conservatorium van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.

 

Optredens

Jaarlijks treedt de Talent Class drie keer op in zijn geheel. In november in Middelburg, maart in Hulst/Zierikzee en juni in Goes. Dit doen we bewust gespreid, omdat we het belangrijk vinden dat de muziek gehoord wordt op de hoofdplaatsen van Muziekschool Zeeland.

Naast deze concerten zijn er ook regelmatig andere evenementen waarvoor leerlingen worden gevraagd. We gaan hier graag op in, maar we zijn ook zorgvuldig. Is het een geschikte gelegenheid? Wordt er wel echt geluisterd? We willen beslist geen leverancier van ‘muzikaal behang zijn’. Aanvragen worden altijd samen door docent en leerling besproken.


Terug naar overzicht

nieuwsbrief - Aanmelden

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan!