WANNABEWIBI > WANNABEWIBI

WANNABEWIBI

Wannabewibi

Dromen van een volle zaal, een concertvleugel en je eigen composities spelen. Dat is de droom van ieder kind, jongeren maar ook volwassenen die ooit de eerste toon aansloegen op een piano. Deze dromen kan je vanaf nu waarmaken in de Zeeuwse Concertzaal. Vanaf 8 april biedt de Concertzaal namelijk de mogelijkheid om regelmatig de Steinway concertvleugel te bespelen.

Sinds enige tijd pronkt in de Zeeuwse Concertzaal een nieuwe Steinway concertvleugel. De oude Steinway vleugel wordt nu beschikbaar gesteld aan Wannabewibi’s die regelmatig op de concertvleugel willen repeteren. Dat wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van Impuls jongerenprogramma van de Provincie Zeeland. Via de website wordt de mogelijkheid geboden om de vleugel regelmatig een uur lang te boeken voor repetities. Dat kan met een docent, alleen of met een andere wannabewibi.

De master himzelf, Wibi Soerjadi – zal in de herfstvakantie een driedaagse workshop geven. De inschrijving hiervoor start 1 juni. In december zal Soerjadi een aflsuitend concert geven in de Zeeuwse Concertzaal.

De vleugel is beschikbaar op diverse dagen de komende maanden van 11.00 tot 17.00.


Opgave oefenen op de vleugel

Via de link kan je je opgeven om op een moment wanneer de vleugel beschikbaar is deze te boeken.

De tijden zijn van 11.00 uur tot 17.00 uur. In de kalender via de link zie je welke data beschikbaar zijn welke tijdsloten.


De vleugel en er op oefenen wordt gratis ter beschikking gesteld met dank aan de provincie Zeeland.


Binnenkort

zondag 21 Juli

zondag 28 Juli

zondag 04 Augustus

nieuwsbrief - Aanmelden

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan!