Vriend worden > Donaties

Wilt u de Zeeuwse Concertzaal steunen?

Hieronder alle informatie voor uw donatie.

Steun de Zeeuwse Concertzaal!

De Zeeuwse Concertzaal organiseert en faciliteert circa 50 evenementen per jaar. Door de diverse cultuurbezuinigingen vanuit de overheid, wordt het steeds moeilijker een volwaardige programmering in stand te houden. Daarom zoekt de Zeeuwse Concertzaal naar andere middelen.  Een belangrijk middel wordt gevormd door schenkingen, erfenissen en legaten. Wij vragen iedereen die muziek en de Zeeuwse Concertzaal een warm hart toedraagt ons te steunen. 
U kunt een eenmalige of periodieke gift doen. Ook als bedrijf kunt u schenken aan de Zeeuwse Concertzaal. Dat biedt bijzondere fiscale voordelen. Hieronder leest u er meer over.

Vriend van de ZC

Wij nodigen u graag uit om'Vriend van de Zeeuwse Concertzaal' te worden.

Via deze link kunt u zich aanmelden.


ANBI-status

Stichting Zeeuwse Concertzaal heeft de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling) waarmee het fiscaal als een goed doel wordt aangemerkt. Zowel als particulier als bedrijf kunt u de Zeeuwse Concertzaal op meerdere manieren steunen:

Meer informatie

Gegevens ten behoeve van de anbi-ststus

De Belastingdienst verplicht iedere ANBI-gecertificeerde instelling om per 1 januari 2014 een aantal gegevens openbaar te maken en zo de transparantie van de ANBI te verhogen. Veel culturele instellingen hebben ervoor gekozen deze gegevens op één website gezamenlijk te publiceren: http://anbi.federatiecultuur.nl. De gegevens van de Zeeuwse Concertzaal zijn hier te vinden.


(Periodieke) schenking

Hebt u interesse in een (periodieke) schenking aan de Zeeuwse Concertzaal, dan kunt u contact opnemen met:

Lees verder

Binnenkort

zondag 21 Juli

zondag 28 Juli

zondag 04 Augustus

nieuwsbrief - Aanmelden

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan!