Vriend worden > Vrienden van de Zeeuwse Concertzaal

Vriend van de Zeeuwse Concertzaal

 

 

Word vriend of donateur

De organisatie van concerten en andere culturele activiteiten is steeds vaker afhankelijk van de gulle gaven van particulieren. Dat komt door bezuinigingen op kunst en cultuur die vele organisaties treffen, waaronder ook de Zeeuwse Concertzaal (ZC).

Als donateur kun je via een erfenis, een schenking of legaat financiële ondersteuning bieden bij het in standhouden van de Zeeuwse Concertzaal. Mocht je donateur willen worden, dan vragen wij je contact op te nemen met de directie of het bestuur.

Maar sinds 2017 kun je ook Vriend van de Zeeuwse Concertzaal worden. Je jaarlijkse financiële bijdrage is zeer welkom als belangrijke ondersteuning voor het voortbestaan van onze prachtige zaal. Wij nodigen je daarom graag uit onze Vriend te worden!

Er zijn twee mogelijkheden om je vriendschap te realiseren

Vriend
Supervriend
Met een jaarlijkse bijdrage van € 30 ondersteun je de Zeeuwse Concertzaal. In ruil hiervoor krijg je een jaar lang € 2,50 korting op de entrees van alle reguliere concerten en bij de concerten die de ZC samen met de Stichting Kamermuziek Zeeland (SKZ) of Incanto organiseert. Daarnaast is er eens per jaar een gratis vriendenconcert met na afloop een exclusieve ontmoeting met de musici bij een hapje en een drankje.
Met een jaarlijkse bijdrage van € 110 ondersteun je de Zeeuwse Concertzaal. In ruil hiervoor bezoek je een jaar lang gratis de reguliere concerten van de Zeeuwse Concertzaal én krijg je € 2,50 korting bij de concerten die de ZC samen met de Stichting Kamermuziek Zeeland (SKZ) of Incanto organiseert. Daarnaast is er eens per jaar een speciaal vriendenconcert, met na afloop een exclusieve ontmoeting met de musici bij een hapje en een drankje.
 

NB. reguliere concerten zijn de concerten die door de ZC worden geprogrammeerd, al dan niet in samenwerking met een andere organisatie.
 
INSCHRIJVEN als VRIEND
 


 
ADRESGEGEVENS VAN DE VRIENDEN
Vrienden van de Zeeuwse Concertzaal
Verwerijstraat 14 - 4331 TC Middelburg
concertzaalvrienden@gmail.com

Binnenkort

zondag 26 Mei

zondag 02 Juni

vrijdag 07 Juni

nieuwsbrief - Aanmelden

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan!