Marijn Kluijfhout exposeert

woensdag 29 September

Dit seizoen exposeert beeldend kunstenaar Marijn Kluijfhout in de foyers van de Zeeuwe Concertzaal.

Marijn Kluijfhout is een surfer, een fotograaf en een reiziger. Hij is altijd onderzoekend, ontdekkend en heeft een open oog voor details. De natuur en met name wind en water en de contrasten tussen die elementen, vormen de inspiratie voor zijn werk. Als windsurfer ervaart hij de kracht van water en wind als geen ander. In het spelen met elementen ligt voor Kluijfhout het meditatieve moment verscholen.

De basis is fotografie, het liefst in zwart-wit. Kluijfhout zoekt naar abstracte structuren in combinatie met sterke grafische beelden en manipuleert deze in de computer tot nieuwe vormen.

Zijn liefde voor het zeefdrukken brengt hem tot ‘prints op hout’, een zelfbedacht procedé waarbij de structuur van het hout het beeld bepaalt. Met deze prints creëert hij nieuwe werelden. Hij gebruikt ze als bouwstenen voor verrassende installaties. De geprinte panelen worden ingekaderd en tot een groter geheel gevormd door strakke, maar net niet symmetrische lijsten van gebruikt hout.

Neem tijdens een concertbezoek de tijd om het werk van Marijn te bekijken. Wij zelf kunnen er maar geen genoeg van krijgen !!


Terug naar overzicht

nieuwsbrief - Aanmelden

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan!