Een luisterend oor.

woensdag 19 Augustus

Met trots presenteren wij u het programma het concertseizoen 2015/2016. Gestimuleerd door het succes van vorige jaren, houden we vast aan de inmiddels welbekende series, die elk een eigen signatuur en artistieke lading hebben.
Een nieuwe loot aan de stam is de serie Zang pur Sang, waarin de Vox Humana, oftewel de menselijke stem centraal staat. Ook in deze serie is er plaats voor zowel top professionals als amateurs; een van de principes van de Zeeuwse Concertzaal.
Veel aandacht voor speciale combinaties en gewaagde en vernieuwende muziek in de serie “De Oversteek”, ruim baan voor jong aanstormend talent in de “Nieuwe Lente”, van Argentijns Tango-orkest tot traditioneel symfonieorkest in de serie “Orkest!” en spannend muziektheater voor de kinderen in “KinderKlassiek”.

Daarnaast biedt de Zeeuwse Concertzaal een podium aan Koorplein Zeeland voor de voorrondes van het Nederlands Koren Festival en de Kerst Scratch, waarin u uitgedaagd wordt om zelf mee te zingen. Steeds meer professionele en amateurensembles ontdekken de wonderschone akoestiek van onze zaal en geven concerten naast ons eigen aanbod.
Zo is de Zeeuwse Concertzaal uitgegroeid tot een onmisbare ontmoetingsplaats voor het genieten en beleven van muziek; wij wensen u een prachtig seizoen en staan klaar om u te ontvangen!

Graag tot ziens,

Jos van der Sijde,
Jakko van der Heijden,
Douwe Eisenga

Directie Zeeuwse Concertzaal


Terug naar overzicht

Binnenkort

zondag 21 Juli

zondag 28 Juli

zondag 04 Augustus

nieuwsbrief - Aanmelden

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan!