Middelburg4Mama

donderdag 08 December

Walking diner ten behoeve van Serious Request

Vrijdagavond 23 december organiseren Simone van Bezooijen, Fia de Pree, Solange Volwerk en Margot een walking diner in de Zeeuwse Concertzaal in het kader van Serious Request. De Zeeuwse Concertzaal werkt hier graag belangeloos aan mee. De opbrengst van dit evenement gaat naar het Rode Kruis.

Maandag 18 december start 3 FM de actie met het glazen huis in Leiden. Dit jaar zijn de moeders in Afrika het onderwerp voor het goede doel! 3FM en het Rode Kruis zetten zich elk jaar samen in om een stille ramp onder de aandacht te brengen. 3FM Serious Request 2011 vraagt aandacht voor moeders die geraakt zijn door oorlog- of conflictsituaties. Vanuit het Glazen Huis focust 3FM zich op deze drijvende maar zeer kwetsbare kracht van het gezin. 

Voor slechts 37,50 kun jij hierbij zijn.
Hiervoor krijg je een 10 gangen diner, klaargemaakt door Rode Rozen en Tortilla's.

Dit Walking Diner zorgt voor een informele sfeer; iedereen komt zo met iedereen in contact en dat alles voor het goede doel; this one's for MAMA! Het diner wordt geserveerd in de foyer en de kleine zaal van de Zeeuwse Concertzaal. Een welkomst drankje is bij de prijs inbegrepen.

Wil je de kinderen mee nemen naar deze bijzondere avond? Dat kan ook! Voor 15 euro mogen zij mee (tot en met 12 jaar)

Naast het diner zijn er optredens van Singer Songwriters en korte inspirerende acts en verfrissende videoboodschappen van bekende en minder bekende Zeeuwen. Wil je zelf iets verzorgen op deze avond, neem even contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. Check meteen even op Facebook voor de laatste info hierover.

Van de opbrengst van ieder kaartje gaat 25 euro naar het Rode Kruis. Van de kinderkaartjes gaat 10 euro naar het Rode Kruis.

Wat moet je doen om hierbij aanwezig te zijn? Meldt je zo snel mogelijk aan via middelburg4mama@gmail.com en  maakt het geld over op gironummer 6022969 t.n. H.C.A. Willemsen te Middelburg o.v.v. je naam en adres en het totaal aantal personen dat meekomt. Je betaling moet voor 16 december bij ons binnen zijn! Je ontvangt dan een bevestiging van je betaling. Let op je kunt deze bijzondere avond pas meebeleven nadat je betaald hebt en een bevestiging hebt ontvangen.

De avond begint om 18.00 uur en duurt naar verwachting tot 24.00 uur. Wacht niet te lang, het aantal kaarten is beperkt!

Kun je er niet bij zijn maar wil je toch mee doen? stort dat je bijdrage gewoon op bovenstaand nummer ovv van je naam en adres. Via twitter (@middelburg4mama) is te volgen welke bedrijven en personen ons een warm hart toedragen.

Contactgegevens Middelburg4Mama : Margot Verhaagen: 06 150 656 57,
middelburg4mama@gmail.com


Terug naar overzicht

nieuwsbrief - Aanmelden

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan!