Nieuwe website Zefir Records

zaterdag 25 Juni

Het aan de Zeeuwse Concertzaal gerelateerde cd-label Zefir Records heeft sinds deze week een volledig nieuwe website. Sinds de heropening in 2007 wordt de Zeeuwse Concertzaal veelvuldigd gebruikt door de Concertstudio. Regelmatig vinden in de prachtige zaal cd-opnamen plaats die vaak worden uitgebracht op het Zeeuwse cd-label Zefir Records.
In de afgelopen jaren bracht Zefir Records maar liefst 24 cd's uit. Vaak is de muziek ofwel via de uitvoerenden ofwel via de componisten op een of andere manier gerelateerd aan Zeeland. Steeds vaker echter vinden nationale en internationale artiesten hun weg naar de Concerstudio in Middelburg en het daaraan gerelateerd cd-label.

Sinds een aantal dagen is de spilnternieuwe en geheel vernieuwde website van Zefir Records online. De nieuwe site is gebouwd door Frisbee op basis van vormgevingsvoorstellen van Patrick Schippers. De website zit bomvol informatie over de uitgebrachte cd's. Achtergrondinfo, extra foto's en video's, recensies, uitgebreide luisterfragmenten, het is allemaal te vinden op de nieuwe site. Bezoek de site en laat u verassen door door de inspirende bries van Zefir Records, de muzikale wind uit het westen. U vindt het label hier.

Ook componist Douwe Eisenga heeft een nieuwe website met daarop onder andere een pagina met de belangrijkste stukken uit de geschiedenis van de Minimal Music.  


Terug naar overzicht

nieuwsbrief - Aanmelden

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan!