De Zeeuwse Concertzaal gaat maximaal!!

vrijdag 10 Juni

De Zeeuwse Concertzaal gaat in het nieuwe seizoen maximaal. We zijn er in geslaagd een aantal zeer bijzondere concertseries met fenomenale concerten samen te stellen. In de fonkelnieuwe serie Maximalisme brengen we een aantal topacts uit Amerika. De Amerikaanse violist Robert McDuffie schittert samen met Amsterdam Sinfonietta olv Candida Thompson in de Nederlandse première van
De Vier Jaargetijden van Philip Glass. Ook verheugen wij ons nu al in het dampende concert van het Mellits Consort.
In de eveneens nieuwe serie EnsembleNL zetten we onder andere onze samenwerking met het Clazz Ensemble voort, presenteren we de productie Septimus en brengt Ensemble Klang een uiterst bijzonder filmconcert.
Een Chopin Piano Marathon, de Rhapsody in Blue van Gershwin, een concert rond John Adams en het oratorium Le Roi David van Honegger maken onderdeel uit van de serie Nieuwe Lente.
En natuurlijk vergeten we de kinderen niet. De vrolijke concerten van KinderKlassiek, die in deze brochure apart vermeld staan, gaan het vierde succesvolle jaar in.

Blader door onze agenda, bekijk de filmpjes en beluister de fragmenten. U kunt onder het kopje 'Agenda' de concerten per serie of per maand bekijken. Voor een totaaloverzicht met alle concerten op een rijtje, klikt u op het tabblad 'Reserveren'.

Tot ziens in het volgend seizoen!!!

een vriendelijke groet,


Jakko van der Heijden,
Douwe Eisenga,


Terug naar overzicht

nieuwsbrief - Aanmelden

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan!