Hartelijk welkom op de nieuwe site van de Zeeuwse Concertzaal

zaterdag 03 Juli

De website van de Zeeuwse Concertzaal is grondig vernieuwd!

Uw mening telt !
Eén van de belangrijkste nieuwe functies is dat u uw mening op zo'n beetje alles wat in onze mooie zaal gebeurt, kenbaar kan maken. U kunt een reactie plaatsen op aangekondigde concerten. Uw kunt uw mening of gewoon een beoordeling geven op concerten die u bijgewoond hebt. Wij vinden het ontzettend leuk uw mening te horen. Nog leuker is het natuurlijk wanneer er mooie discussies gaan ontstaan.... !!!

De blog
Nieuw is ook de blog van de Zeeuwse Concertzaal. Hier plaatsen wij actuele nieuwtjes, persoonlijke belevenissen in de zaal of tips over nieuwe cd's, interessante artikelen op het web en mooie filmpjes op YouTube. Natuurlijk kunt u ook op deze berichten reageren.

U kunt zich abboneren op deze blogberichten. Via de RSS-feed rechts onderaan de webpagina is het mogelijk de berichten via uw mail of mobieltje binnen te krijgen.

Zegt het voort!
De blog kunt u delen op Facebook of Twitter. Dit geldt ook voor alle aangekondigde concerten. Bovendien kunt u elke concertaankondiging per mail doorsturen naar bevriende concertbezoekers.

Maand- en serieoverzichten
U kunt nu op twee manieren de agenda bekijken. Natuurlijk op de oude, vertrouwde manier per maand. Nieuw is de mogelijkheid op de concerten van de Zeeuwse Concertzaal per serie (herkenbaar aan de bolletjes) te bekijken.

Archief
In de agenda zit bovendien het nieuwe submenu 'archief'. Hierin vindt u alle concerten terug die vanaf september 2008 in onze zaal plaatsgevonden hebben.

Blijvertjes
Natuurlijk zijn de onvolprezen elementen, zoals geluidsfragmenten, videoclips en de mogelijheid u op te geven voor de e-flyer, gebleven.


Terug naar overzicht

nieuwsbrief - Aanmelden

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan!