The best of Film Music for Cello & Piano - Joachim Eijlander & Jeroen van Veen

zaterdag 24 Februari

Het duo Eijlander en Van Veen brengt in dit nieuwe programma muziek ten gehore die bekend is uit de filmwereld. Denk hierbij aan Spiegel im Spiegel van Arvo Pärt dat gebruikt werd in 'Gravity' of de muziek van Ennio Morricone. Maar ook de aangrijpende filmscore van The Hours van Philip Glass. Zodra je er naar luistert, roept deze filmmuziek vanzelf de beelden bij je op.

Laat de muziek tot je komen in dit 
mooie programma en kom genieten van deze mooiste filmmuziek in de Zeeuwse Concertzaal!

 

Joachim Eijlander

Joachim Eijlander treedt op als solist en kamermusicus in Europa, Azië en de Verenigde Staten. Hij heeft opgetreden met ensembles en musici als het Borodin kwartet, Lisa Larsson, Robert Holl, Randall Scarlata, Inon Barnatan, Karl Leister en Godfried Hoogeveen. Hij werkte samen met componisten Henri Dutilleux, György Kurtag, Sofia Gubaidulina, Louis Andriessen en Joey Roukens. 

 

Jeroen van Veen

Jeroen van Veen (1969) is een Nederlandse pianist en componist. Na zijn studie aan het Conservatorium te Utrecht speelt hij over de hele wereld als solist en als onderdeel van meerdere ensembles. Zijn stijl valt onder de minimal music, maar hij maakt ook graag uitstapjes richting jazz, blues, techno, pop, soundscape en trance.


Terug naar overzicht

nieuwsbrief - Aanmelden

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan!