Parkconcerten in de Zeeuwse Concertzaal - Trio Sol y Luna

zondag 14 November

De parkconcerten die de Zeeuwse Concertzaal afgelopen zomer in het Molenwaterpark organiseerde, waren bijzonder succesvol. Alle reden om daar mee door te gaan op de zondagmiddagen in de zomermaanden van 2022. De parkconcerten staan voor ontmoetingen in een ongedwongen sfeer met een diversiteit aan muzieksoorten, laagdrempelig vanwege een lage entreeprijs en een programma van een uur zonder pauze. Met deze formule organiseren we komende wintermaanden iedere maand een parkconcert op een zondagmiddag in de Zeeuwse Concertzaal, aanvang 15.30u gevolgd door een gezellig samenzijn met een drankje en soms een hapje. Het trio Sol y Luna, met aanstekelijke zonnige Mexicaanse, Spaanse en Zuid-Amerikaanse muziek bijt het spits af op zondag 14 november.

Sol y Luna, onder leiding van Indra van Hal, heeft een uitgebreid repertoire van de meest gevarieerde muziek uit Zuid-Amerika, Spanje en Mexico.
Uiteraard bekende nummers maar ook onbekend en op verzoek. Zo brengt ze romantische Bolero's met gevoel en opzwepende Rumba's met een sprankelende overgave.
De swingende Son Cubano, evenals de eigen composities van de zanger/gitarist Marco Antonio Sanchez zullen ook zeker niet ontbreken.
Muziek om bij weg te zwijmelen, op te dansen of gewoon van te genieten. Sol y Luna neemt je mee op reis in een wereld van muziek........
Sol y Luna heeft in de 28 jaar dat ze bestaat een geheel eigen stijl ontwikkeld. Subtiel, poëtisch en authentiek. Een betoverend viool- en gitaarspel en hartverwarmende zangstemmen maken Sol y Luna tot een uniek afgestemd ensemble.

El Amor, la Passion y Alegria!


Musici:

INDRA VAN HAL VIOOL ~ ZANG ~ BANDLEIDER
MARCO ANTONIO SANCHEZ GITAAR ~ ZANG
HUMBERTO ALBORES CONTRABAS ~ ZANG ~ GUITARRÓN


Terug naar overzicht

Binnenkort

donderdag 25 April

donderdag 25 April

vrijdag 26 April

nieuwsbrief - Aanmelden

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan!