WANNABEWIBI Masterclass

dinsdag 22 Oktober

aanvang 10:00

De master himself, Wibi Soerjadi geeft in de herfstvakantie een driedaagse masterclass in Middelburg!

Van maandag 21 tot en met woensdag 23 oktober geeft Wibi Soerjadi in de Zeeuwse Concertzaal een driedaagse masterclass voor jonge pianisten. 

Wibi Soerjadi gaf zelf op zijn 11de zijn eerste pianoconcert en heeft sindsdien de toetsen niet meer losgelaten. Een unieke kans om vandeze meesterpianist de kneepjes van het vak te leren.

Er kunnen maximaal 6 leerlingen per dag deelnemen aan de masterclass. Let op! Er zijn wel enkele voorwaarden waar je aan moet voldoen. Zo willen we graag weten wie je bent, hoeveel ervaring je hebtmet piano spelen en van wie je les krijgt. Stuur daarnaast een korte motivatie en filmpje (mp4) naar ons toe met jouw pianospel. Het is niet echt noodzakelijk dat je bladmuziek kan lezen maar wel handig. De voorkeur gaat uit naar jongeren t/m 27 jaar.

De kosten van de masterclasses zijn 100 euro voor een dag inclusief lunch. De masterclasses zijn elke dag van 10.00 tot 17.00 uur. Op woensdag 23 oktober sluiten we af met een concert met alle deelnemers. Je mag daarvoor familieleden, vrienden of je pianoleraar/-lerares uitnodigen.

Geef je op voor 31 augustus en stuur een mail naar info@zeeuwseconcertzaal.nl. Je hoort rond 21september of je bent toegelaten tot de masterclass.

 

Wat moet je insturen:

Filmpje met muziek (Mp4) & een filmpje of documentje met info over wie je bent, wat je ervaring is en waarom jij mee wilt doen!

Wees creatief ;)


Terug naar overzicht

Binnenkort

zondag 21 Juli

zondag 28 Juli

zondag 04 Augustus

nieuwsbrief - Aanmelden

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan!