Together in Music - Onda Nieuwland & Anna Majchrzak

zaterdag 12 Oktober

entree € 15,00 aanvang 20:00

Onda Nieuwland nodigt u van harte uit voor haar najaarsconcert.
 
We kunnen met trots melden dat we na ons succesvolle concert met Francis van Broekhuizen ook dit jaar weer met een topper van formaat samenwerken.
 
Op zaterdag 12 oktober kunt u genieten van TOGETHER IN MUSIC. Een concert waarin Onda samenwerkt met Anna Marchjzak en Martijn Hop. Anna Marchjzak is een van de vaste sopranen bij André Rieu en reist met zijn orkest de hele wereld over. Anna is een zangeres met een breed repertoire; u krijgt dit concert weer een zeer gevarieerd programma voorgeschoteld, van bekende klassiekers tot popnummers. Ook Onda’s vaste bas-bariton Martijn Hop is weer van de partij. Samen met Onda zingt Martijn onder andere I Got Plenty O’ nuttin’ uit Porgy and Bess. Ook zullen Anna en Martijn enkele duetten zingen. Een niet te missen concert!
 
Anna Marchjzak komt op 2 maart 2025 terug naar de Zeeuwse Concertzaal! 

Daan van de Velde (piano) en Anna Majchrzak (sopraansoliste bij André Rieu’s Johann Strauß Orkest) voeren Engelse kunstliederen uit tijdens de voorstelling Twee Liefdes

 
Datum: 12 oktober 2024
Plaats: Zeeuwse Concertzaal Middelburg
Aanvang: 20.00 uur
Kaarten: 15 euro
 
 
Op al onze communicatie is onze privacy policy van toepassing. U vindt onze privacy policy op onze websitewww.muziekverenigingonda.nl.

Per e-mail reserveren
Terug naar overzicht

nieuwsbrief - Aanmelden

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan!