Nieuwjaarsconcert CLUB CLASSIQUE

maandag 01 Januari

De oliebollen uit 2023 zijn op en we hebben spierpijn van ’t lachen om de oudejaarsconference. Op Nieuwjaarsdag beginnen we met een schone lei. Met muziekcollectief Club Classique trappen we het nieuwe jaar af met een wel heel bijzonder interactief Nieuwjaarsconcert, waarin alle emoties aan bod komen.

 

Het programma ‘Classical Soundtracks’ combineert persoonlijke anekdotes met pareltjes uit de klassieke muziek: er klinken tophits uit de klassieke muziekliteratuur en filmmuziek. Persoonlijke verhalen van musici en publiek vormen het script, waarbij Club Classique vervolgens de ultieme soundtrack speelt. Deel een grappig verhaal, een onvergetelijke herinnering of je aller diepste geheim en bepaal zo zelf welke kant deze middag opgaat. Over de rest van 2024 hebben we misschien niet veel te zeggen, maar hoe het jaar begint kunt u met louter muzikale hoogtepunten zelf bepalen!

 

CLUB CLASSIQUE

Je komt ons overal tegen: in het theater, het café, thuis op de buis of zomaar in het wild op een weiland. Een voorstelling van Club Classique zit vol spannende combinaties, onverwachte twists en ontroerende verhalen. Wegdromen bij Ravel, swingen op Gershwin en zwijmelen met Chopin. Geniet van herkenbare melodieën en laat je verrassen door onbekende pareltjes. Club Classique kan elke vorm aannemen, zelfs symfonische muziek wordt teruggebracht tot kamermuziekformaat. Geen avondvullende werken maar hapklare delen uit de mooiste stukken. Persoonlijke verhalen, gedichten, andere kunstvormen en filmfragmenten maken elke voorstelling tot een unieke ervaring. Klassieke muziek is nog nooit zo divers geweest.

Myrthe Helder, viool

Leonard Besseling, cello

Caspar Vos, piano


Terug naar overzicht

Binnenkort

zondag 21 Juli

zondag 28 Juli

zondag 04 Augustus

nieuwsbrief - Aanmelden

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan!