De Kraamkamer - Open podium van De Baaierd

vrijdag 17 Maart

Huppelt de lente jou ook al door het lijf? Of je nu ja of nee moet antwoorden, kom sowieso op 17 maart naar de eerste Kraamkamer van 2023 en blaas samen met ons het eerste verjaardagskaarsje van De Baaierd uit. Inspiratie gegarandeerd, zo aan de vooravond van het voorjaar.
De open podia van 2022 leverden al veel luisterplezier op en dit jaar groeit het netwerk van Zeeuwse schrijvers alleen maar door. Van gedichten tot theater, van rap tot verhalen, vertaalkunst of muziek, rijp en groen door elkaar: bij de Kraamkamer is alle woordkunst welkom.


Ouwe rot en blozende bloesems
Het wordt stilaan traditie: het open podium wordt afgetrapt door een ouwe rot in het vak. Iemand die zijn sporen al verdiend heeft, op papier of op het podium. Wie het is deze keer? Houd in de aanloop naar de Kraamkamer voor optimale voorpret de socials van De Baaierd in de gaten.


Maar in de Kraamkamer stelen zeker niet alleen de VIPs de show. Schrijvers van alle leeftijden en ervaringsniveaus zijn welkom op het open podium. Juist daarom kun je, als publiek én als deelnemer, rekenen op een vrolijk-veelzijdige avond.


Praktisch:
Bezoek aan de Kraamkamer is gratis. Reserveer graag even via info@debaaierd.nl.
Meedoen? Geef je op via info@debaaierd.nl. Plekken worden in principe verdeeld naar volgorde van inschrijving. Bij veel animo pogen we een mooie mix samen te stellen, van genres en van Baaierd-bekenden en nieuwkomers. Je ontvangt snel een ontvangstbevestiging; na 7 maart ontvang je definitief bericht.


De Baaierd is een reizende broedplaats voor de Zeeuwse letteren, met podiumprogramma’s, een tijdschrift en een beginnend schrijversgilde.

www.debaaierd.nl


Terug naar overzicht

nieuwsbrief - Aanmelden

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan!