Mostly Modern Festival

zondag 01 Mei

Van 28 april t/m 1 mei 2022 is het eerste Mostly Modern Festival – The Netherlands in Middelburg! Een samenwerking met het jaarlijkse componistenfestival uit New York onder artistieke leiding van Robert Paterson. Zes aanstormende componisten van over de hele wereld laten hun werken uitvoeren door professionele musici. We verbinden het festival daarnaast aan beeldende kunst en food design. Een feestelijke beleving voor alle zintuigen!

Componisten
Na een wereldwijde selectie zijn de volgende componisten geselecteerd voor het MMF the Netherlands en zijn live aanwezig: Elise Arancio (US), David Roche (UK), Nathan Kelly (US), Ryan McWilliams (US), David Adams (US), Zach Gulaboff Davis (US), Christian Blaha (NL) en Robert Paterson (US).

Concert en lunch
Het Matinee concert bestaat uit werken van de componisten én jongste componisten (Young Composers Festival HKU) die uitgevoerd worden door een Kamerorkest. Voorafgaand aan het Matinee concert is er om 12.30u een viergangenlunch mét een verhaal in het pop-up restaurant door Foodcurators in de Oostkerk. Tijdens de lunch is er een expositie van kunstenares Manon Clement die aansluit op het thema. Muziek, food design en beeldende kunst komen samen tijdens deze unieke belevenis!


Terug naar overzicht

nieuwsbrief - Aanmelden

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan!