Herbergen Live

donderdag 11 Januari

Op uitnodiging van Broeder Dieleman hebben de vier muzikanten elkaar ontmoet. Ze presenteren zich onder de paraplu van Herbergen, een Middelburgs kunstenaarsinitiatief, dat bezig is met een nieuw portret van de Zeeuwse hoofdstad. Dit gebeurt door middel van een verzameling beelden, letters, woorden en muziek.

De muzikale reikwijdte van deze avond is zeer breed. Douwe Eisenga is componist en zal op piano eigen werk spelen. Peter Slager zingt, speelt gitaar en maakt ‘Zeeuwse folkliedjes’. Broeder Dieleman is troubadour, hij zingt in het Zeeuws-Vlaams en begeleidt zichzelf op gitaar, banjo of klepper. VanDryver is een modern-klassiek popensemble en zal deze avond aantreden in kleine bezetting, bestaande uit Lotte Pen (altsaxofoon), Twan Stekelenburg (baritonsaxofoon), Astrid Haring (harp) en Arjen van Wijk (zang).

De vier artiesten kijken erg uit naar deze unieke samenwerking. Alle vier zullen ze (ongeveer) vier nummers uit eigen repertoire spelen en de avond zal afgesloten worden met een gezamenlijk slotstuk.

www.PeterSlager.com
www.BroederDieleman.com
www.DouweEisenga.com
www.VanDryver.com
www.facebook.com/pg/Herbergen


Terug naar overzicht

Binnenkort

zondag 28 November

zaterdag 04 December

zaterdag 11 December

nieuwsbrief - Aanmelden

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan!