Wishful Singing & Oorkaan - Hoge Noo(d)t

zondag 22 November

Door omstandigheden is deze productie een jaar uitgesteld. Iedereen die voor dit concert al kaarten in huis heeft, krijgt bericht.

Juf van Net tot Schoon gaat tijdens het schoolreisje eventjes naar de wc. Nou ja, eventjes? Per abuis trekt ze zichzelf door en spoelt zo de afvoer in. Drijfnat belandt ze in de vieze maar ook wonderlijke wereld van het riool. Daar runnen rappe ratten de Verworpen Voedsel Keuken, beheren bezige bevers de Weggespoeld wc-papier Wasserette en stuurt het Huiveringwekkende Haarbal Orakel haar de verkeerde kant op. Dan hoort ze van heel ver haar klas roepen. ‘Juf van Net tot Schohooon! Waar bent u’? Vindt ze ooit haar klas weer terug?

Hoge Noo(d)t is een ode aan de stem in een magisch muzikaal modderavontuur met wonderschone muziek van grote meesters als Bach, Caldara, Scarlatti en Grieg, gezongen door de vijf jonge zangeressen van Wishful Singing.

Anne-Christine Wemekamp, Maria Goetze sopraan, Marjolein Verburg mezzosopraan, Annemiek van der Ven, Marjolein Stots alt, Dagmar Slagmolen regie, Desirée van Gelderen lichtontwerp

Hoge Noo(d)t is een coproductie van Wishful Singing en Oorkaan.

Klik hier voor de website van Wishful Singing.
Klik hier voor de website van Oorkaan.

 

GELUIDSFRAGMENTEN

Wishful Singing - Gitam


Terug naar overzicht

Binnenkort

zondag 26 Mei

zondag 02 Juni

vrijdag 07 Juni

nieuwsbrief - Aanmelden

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan!