Spark (Duitsland) - Downtown Illusions

zaterdag 29 Maart

Spark is een snel rijzende ster in het internationale kamermuziekcircuit. Het avontuurlijke vijftal heeft zich in korte tijd ontwikkeld van een verrassend fris kamermuziekensemble tot één van de meest veelbelovende klassieke ‘bands’ van Duitse bodem. Het maakt niet uit waar ze spelen, deze vijf jonge muzikale pioniers hebben het publiek en de critici aan hun voeten. De vonken van Spark zijn niet te stoppen, en vormen onweerstaanbare charmante en gepassioneerd uitvoeringen.
In 2011 won Spark de prestigieuze muziekprijs ECHO Klassiek voor hun debuut Downtown Illusions, de cd die de basis vormt voor dit concert.

Maak je dus op voor een overrompelend concert met de meest opwindende muziek uit New York, London, Amsterdam en Berlijn. Hoppend van Michael Nyman naar Vivaldi, van de Nederlander Chiel Meijering naar Bach, laat Spark de puls van de stad horen, vol dromen en trends, klassieke beats, neon trance en minimal grooves. Dit moet je niet missen!

Andrea Ritter, blokfluit, Daniel Koschitzki, blokfluit, Stefan Glaus, viool, Victor Plumettaz, cello, Mischa Cheung, piano

Beluister de nieuwste trailer van Spark.Ga voor meer informatie naar de site van Spark.

GELUIDSFRAGMENTEN

Spark - Nyman - Wonderland Jack

Spark - Vivaldi - Concerto Grosso

Spark - Meijering - Harde Puntjes


Terug naar overzicht

Binnenkort

zondag 21 Juli

zondag 28 Juli

zondag 04 Augustus

nieuwsbrief - Aanmelden

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan!