Matangi Quartet / Oorkaan - De Mannen van Minsk

woensdag 16 Oktober

Zjoem! Boem! Knal! Oerknal! Is het nou eens afgelopen daarboven! Straks komen de Mannen van Minsk en die stoppen jullie in een kussen, met je oren en je neus ertussen. De Mannen van Minsk zullen jullie dit! En de Mannen van Minsk zullen jullie dat! En ze zullen jullie weet ik wat! Je durft er niet aan te denken, zo erg wordt dat!
Annie en Bertje willen niet gaan slapen. Hun ouders dreigen met de Mannen van Minsk als ze niet onmiddellijk onder de dekens kruipen en het licht uitdoen. Zo begint deze nieuwe muziekvoorstelling - die het midden houdt tussen een musical, opera en hoorspel - met het Matangi strijkkwartet en twee zangers, die virtuoos, hilarisch en soms lekker eng belooft te worden.

leeftijd 6+

Bekijk en beluister de trailer van de Mannen van Minsk:

Bezoek de website van het Matangi Kwartet.
Deze voorstelling is een productie van Oorkaan.

De voorstelling gaat in première tijdens De Kinderboekenweek. Naast de voorstelling wordt een luisterboek, geschreven en getekend door Erik Bindervoet en Robbert-Jan Henkes, uitgegeven door De Harmonie. Het boek komt uit tijdens de Kinderboekenweek.

Matangi Quartet: Maria-Paula Majoo, viool, Daniel Torrico Menacho, viool, Karsten Kleijer, altviool en Arno van der Vuurst, cello, Wiebe-Pier Cnosse, bariton/spel,  Marieke Steenhoe, sopraan/spel, Gienke Deuten, regie, Erik Bindervoet, tekeningen/libretto, Robbert-Jan Henke, libretto, Peter-Jan Wagemans, compositie,Jacqueline van Eeden, vormgeving, Desirée van Geldere, lichtontwerp

GELUIDSFRAGMENTEN

Matangi Quartet - String Quartet

Matangi Quartet - Ground

Matangi Quartet - Caixa de Dolces


Terug naar overzicht

Binnenkort

donderdag 25 April

donderdag 25 April

vrijdag 26 April

nieuwsbrief - Aanmelden

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan!