Zapp4 & Spinvis – De Onverklaarbare Reis

vrijdag 31 Mei

Dit concert vindt plaats in De Spot in Middelburg !!

passe-partout voor 4 concerten uit de serie Zapp Music : € 45,--
(in losse verkoop totaal: € 60,--)

Spinvis… De mysterieuze klankdichter uit Nieuwegein, die al zoveel jaren furore maakt met zijn onalledaagse en toch weer zo herkenbare teksten en prachtige liedjes die op de loop gaan met je gevoel. In 2009 stonden Zapp4 en Spinvis voor het eerst samen op het podium en van meet af aan voelden beide partijen zich als een vis in het water. Alles klopte: De chemie, het samenspel, de onstuitbare creativiteit… Hier moest  een vervolg op komen. 
De rode draad van De Onverklaarbare Reis is een hoorspel in de ruimste zin van het woord. Zapp 4 en Spinvis bundelen hun onuitputtelijke ideeënstroom en doen waar ze goed in zijn; de toeschouwer van de ene verbazing in de andere laten vallen. Ze nemen hem mee op een reis vol glinsteringen, weemoed, euforie en straatlantaarns. Een roadmovie maar dan anders, want alles is anders in dit programma. Na een avond met Zapp4 en Spinvis is je horizon verbreed en komt je gevoel thuis van vakantie.

Klik op het plaatje van de recensie in het Parool over de Onverklaarbare Reis.

Jasper le Clercq, Jeffrey Bruinsma, viool, Oene van Geel, altviool, Emile Visser, cello en Spinvis

Klik hier voor meer informatie over Zapp4.
Klik hier voor meer infornatie over Spinvis.

Bekijk en beluister de trailer van de Onverklaarbare Reis:Let op! Dit concert vindt plaats in De Spot, Beddewijkstraat 15 in Middelburg.
De standaardzin hieronder over kaarten een uur voor aanvang aan de kassa van de Concertzaal klopt in dit geval dus niet. Dat moet zijn: De Spot.

Klik hier voor informatie over De Spot.

 

GELUIDSFRAGMENTEN

Zapp4 & Spinvis - Dagen van gras

Zapp4 & Spinvis - Herman


Terug naar overzicht

nieuwsbrief - Aanmelden

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan!