Zapp4, Eric Vaarzon Morel & Niti Ranjan Biswas - IndiAndaluz

vrijdag 05 Oktober

passe-partout voor 4 concerten uit de serie Zapp Music : € 45,--
(in losse verkoop totaal: € 60,--)

In IndiAndaluz laat het strijkwartet Zapp 4 zich inspireren door het overdonderende en gepassioneerde spel van flamencogitarist Eric Vaarzon Morel en tablaspeler Niti Ranjan Biswas.

Dat dit concert een schot in de roos is, blijkt uit de juichende recensie in de Volkskrant van afgelopen maandag: Het concert waarin de wapens gekruist worden met flamencovirtouus Eric Vaarzon Morel en de vingervlugge tabla-speler Niti Rinjan Biswas is een 'recept voor muzikaal geluk. Zapp4 sublimeert de wereldwijde invloeden in ronduit unieke muziek'.

Lees hier de volledige recensie.

Al eerder kruisten de wegen van Zapp 4 en de flamencovirtuoos Eric Vaarzon Morel elkaar. Volgens eigen zeggen kregen ze de wolven aan het huilen en bracht het vijftal menig dameshart op hol….. Het is in ieder geval zeker dat deze samenwerking zinderende muziek opleverde.

Nu bundelen de musici opnieuw de krachten om tegenspel te bieden aan de ongeëvenaarde vingervlugheid van tablalegende Niti Ranjan Biswas. Toen de eerste roffels op snaren, gitaar en tabla klonken, was het duidelijk; hier staat een bende die Zeeland gaat veroveren!
Jasper le Clercq, Jeffrey Bruinsma, viool, Oene van Geel, altviool, Emile Visser, cello, Eric Vaarzon Morel, flamencogitaar, Niti Ranjan Biswas, tabla

Klik hier voor meer informatie over Zapp4.

Bekijk hier de trailer van IndiAndaluz (tip: scroll naar 3 minuten voor spetterende muziek!):

GELUIDSFRAGMENTEN

Zapp4 - Radiohunter

Zapp4 - After Dark

Zapp4 - Wij dansen


Terug naar overzicht

Binnenkort

zondag 26 Mei

zondag 02 Juni

vrijdag 07 Juni

nieuwsbrief - Aanmelden

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan!