NB Dit concert vervalt.

zaterdag 16 Oktober

Benefietconcert IKN Kinderdorp Congo

De Zeeuwse afdeling van Internationale Kinderhulp Nederland (IKN) organiseert een benefietconcert voor de wees- en verlaten kinderen van het kinderdorp Patmos op het eiland Idjwi in het Kivumeer in Congo. Er zal een geheel belangeloos optreden zijn van het Vocal Orchestra “Art of Voices” en Hortenzia Forray (Roemeense zangeres).

De IKN afdeling van Zeeland wordt geleid door Christa Breure (een inwoonster van Kapelle). Vanuit Kapelle benadert zij voornamelijk het bedrijfsleven en sponsors om steun te zoeken voor de 23 projecten, die IKN wereldwijd heeft. IKN biedt aan ruim 950 wees- en verlaten kinderen kansen en mogelijkheden op een menswaardig bestaan. Eén van de doelen van 2010 is om te waarborgen dat de kinderen van Congo verzekerd zijn van hun dagelijkse zorg.

Sinds 2002 ondersteunt IKN het kinderdorp Patmos, waar in totaal 165 kinderen wonen. Op dit moment staan er 8 huizen en de 9de huis is in aanbouw.

Voor meer informatie zie de sites van Art of Voices of Internationale Kinderhulp.

De toegangsprijs van het benefietconcert bedraagt € 20,- pp voor volwassenen en € 10,- pp voor kinderen t/m 12 jaar.
De toegangsprijs aan de zaal bedraagt € 22,50 pp voor volwassenen en € 12,50 voor kinderen t/m 12 jaar. De zaal is open vanag 19u45.


Terug naar overzicht

nieuwsbrief - Aanmelden

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan!