Ethel - Speech Music (gratis entree)

zondag 03 April

De Zeeuwse Concertzaal geeft een kadootje!

Het concert van ETHEL op 3 april met o.a het weergaloze Different Trains van Steve Reich is gratis toegankelijk. Bovendien is het concert verplaatst van onze zaal naar Cultuurpodium De Spot in Middelburg.

ETHEL is ‘the New York based rocking, electrifying post-classical string quartet’. ETHEL is ‘America's favorite string band’. ETHEL, gepassioneerd en muzikaal alles verslindend, verenigt  rock, blues, klassiek, modern en jazz in een sound die zich niet onder één noemer laat vatten. In het programma Speech Music brengt ETHEL componisten bij elkaar die gesamplede spraakfragmenten integreren in hun muziek. Met onder andere het magistrale Different Trains van Steve Reich en werk van Jacob ter Veldhuis. ETHEL is voor elke liefhebber van het Kronos Quartet, voor elke liefhebber van goede klassieke muziek, van goede pop trouwens ook…..en van rock.

Als u zeker wilt zijn van een vrijkaartje voor dit concert, kunt u onderstaande reserveringslink gebruiken. Het adres van De Spot is Beddewijkstraat 15, Middelburg

Klik hier voor meer informatie over Ethel.

   

GELUIDSFRAGMENTEN

ETHEL: Phil Kline - March

ETHEL: Marcelo Zarvos - Arrival

Steve Reich: Different Trains


Terug naar overzicht

Binnenkort

zondag 21 Juli

zondag 28 Juli

zondag 04 Augustus

nieuwsbrief - Aanmelden

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan!