Totaal overzicht

Johannette Zomer & Bart Schneemann - Bach2Ways


vrijdag 27 Oktober 2017

 

Met BACH2WAYS wil sopraan Johannette Zomer samen met hoboïst Bart Schneemann de connectie in beeld brengen die luisteraars en componisten met Bach hebben. Naast een selectie uit de mooiste aria’s van Bach voor sopraan en hobo klinkt er ook nieuw werk van jonge hedendaagse componisten. Er ontstaan zo twee wegen om naar de muziek van Bach te kijken: vanuit de historische uitvoeringspraktijk en door een nieuwe generatie componisten.  Met gebruikmaking van hetzelfde historische instrumentarium geven jonge talenten Mathilde Wantenaar, Mayke Nas (componiste des vaderlands) en Reza Namavar een nieuwe interpretatie van de muziek van Bach. Zij schreven prachtige nieuwe muziek, die zonder Bach niet zou zijn ontstaan.

 

 

 

Vlijt en Volharding & Koor A58 - Het 40ste Stuiverconcert


vrijdag 03 November 2017

 

Muziekvereniging Vlijt en Volharding (V&V) werd op 8 augustus 1921 opgericht in Oost-Souburg als harmonievereniging onder de nog heldhaftiger naam ‘Tot Steun in den Strijd’. De huidige naam werd in 1925 aangenomen. De vereniging telt ca. 100 leden en bestaat uit leerlingen(groepen), de slagwerkgroep, het jeugdorkest en het grote fanfareorkest.

 

 

Het Zeeuws Orkest - Openbare repetitie


zaterdag 04 November 2017

Het Zeeuws Orkest (HZO) heeft een aantrekkelijk najaar-programma met prachtige werken van de componisten Mendelssohn, Mozart en Dvorák. De bekende jonge Zeeuwse pianist Hannes Minnaar is de solist in het mooie 22ste pianoconcert van Wolfgang Amadeus Mozart.

 

 

 

18-11-2017 Chantal Acda

eFlyer - Aanmelden

Wilt u ook onze eFlyer ontvangen? Meld u dan nu aan!