Partners

De Zeeuwse Concertzaak werkt hard aan diverse partnerprogramma, waarin we samenwerken met diverse organisaties. Voor klanten van sommige van die organisaties bieden wij uiteenlopende kortingen aan. Partnerkortingen kunnen niet worden gecombineerd met andere kortingen.

Basisscholen

Korting op kinderconcerten voor leerlingen van aangesloten basisscholen

Elk schooljaar organiseert de Zeeuwse Concertzaal in Middelburg vier vrolijke theatrale kinderconcerten voor de jeugd vanaf vijf jaar in de serie KinderKlassiek.

Zie voor de serie KinderKlassiek van komend seizoen op onze site:

Korting
Elke school die gaat deelnemen in ons partnerprogramma, realiseert voor haar leerlingen en hun mede-gezinsleden de mogelijkheid tot een structurele korting op alle concerten in de serie KinderKlassiek (€2,50 korting op de reguliere toegangsprijs van €8,50). Vanaf seizoen 2014-2015 wordt dit €1,50 korting op de reguliere toegangsprijs van €7,50.

Doorsturen e-flyer
Deelnemende scholen mailen 4 keer per jaar een e-flyer (in pdf-formaat) van de Zeeuwse Concertzaal door over komende kinderconcerten naar het email-adressenbestand van de ouders van de leerlingen van de school. De e-flyer bevat enkel informatie over de kinderconcerten (niet over andere concerten).
De e-flyer wordt door de zaal minimaal twee weken voor een concert naar de scholen gestuurd, die er dan zorg voor dragen, dat de e-flyer binnen een week naar de ouders wordt doorgezet.

Kaartverkoop
Het aantal kortingskaarten per gezin is onbeperkt. Belangstellenden kunnen op de dag zelf aan de kassa van de concertzaal kortingskaarten kopen op vertoon van een uitgeprinte en ingevulde e-flyer.

Websites
Het zou mooi zijn (maar niet verplicht) wanneer aangesloten scholen op hun websites melding maken van deze concerten en de kortingen met een link naar de site van de Zeeuwse Concertzaal en een link naar de betreffende serie KinderKlassiek.
Op de site van de Zeeuwse Concertzaal worden meewerkende scholen vermeld (inclusief link).

Deelnemende scholen

Algemene Basis School - Middelburg
't Vierschip - Arnemuiden
Vrije School Zeeland - Middelburg
De Leeuwenburch - Middelburg
De Golfslag - Domburg
De Schute - Biggekerke
De Burcht-Rietheim - Oost-Souburg
Willibrordus School - Zoutelande
De Houtuyn-Vlieger - Vlissingen
't Mozaïek - Oost-Souburg
De Tweemaster-Kameleon - Oost-Souburg
Prinses Beatrix

Terug

nieuwsbrief - Aanmelden

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan!