Partners

De Zeeuwse Concertzaak werkt hard aan diverse partnerprogramma, waarin we samenwerken met diverse organisaties. Voor klanten van sommige van die organisaties bieden wij uiteenlopende kortingen aan. Partnerkortingen kunnen niet worden gecombineerd met andere kortingen.

Zeeuwse Muziekschool

Al meer dan 55 jaar is de Zeeuwse Muziekschool een begrip in Zeeland. Er werken zo’n tachtig  bevoegde docenten die leerlingen van alle leeftijden de liefde voor muziek bijbrengen. Muzieklessen ontwikkelen een basis die linkt met allerlei terreinen die, vaak onbewust, veel verder gaan dan de voor de hand liggende muzikale kwaliteiten. De Zeeuwse Muziekschool staat graag aan die basis.
De muziekles staat echter niet op zich, die basis kan worden verbreed, bijvoorbeeld door het bezoeken van concerten in de Zeeuwse Concertzaal.
Maar ook en dat is helemaal fantastisch, door het zelf spelen in die Concertzaal. Stel je voor, je zit op les, je bespeelt een instrument en dan sta je daar.. op datzelfde podium waar je vorige week nog die geweldige muzikant hebt bewonderd! Het zou zomaar kunnen! Als solist, met je ensemble.....voor publiek. Want het komend seizoen verzorgt de Zeeuwse Muziekschool twee concerten in de mooiste concertzaal van Zeeland.

Korting voor leerlingen van de Zeeuwse Muziekschool!!
Voor alle jeugd tot tot 18 jaar geldt voor een groot aantal concerten een zeer lage toegangsprijs van slechts 5 euro!! Dus ook voor leerlingen tot 18 jaar van de Zeeuwse Muziekschool.

Let wel, de jeugdkorting geldt enkel voor die concerten waarbij dat op deze site vermeld wordt.
De jeugdkorting kan niet gebruikt worden in combinatie met andere kortingen

De Zeeuwse Muziekschool

Terug

nieuwsbrief - Aanmelden

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan nu aan!