Vriend worden > Vrienden van de Zeeuwse Concertzaal

Vriend van de Zeeuwse Concertzaal

Inschrijfformulier voor Vrienden van de Zeeuwse Concertzaal (VZC) i.o.

 VRIENDEN VAN DE ZEEUWSE CONCERTZAAL

 

Op deze plek en in dit pand bestaat de Zeeuwse Concertzaal al meer dan 120 jaar. In 1896 was de grote verbouwing van het complex aan de Singelstraat 13 gereed. Al vanaf die tijd vormt de voormalige "Concert- en Gehoorzaal" een zeer belangrijke schakel in het Zeeuwse culturele leven, een prachtige zaal met bijzondere akoestische kwaliteiten. Bij de laatste verbouwing, in 2007, werd de ingang van de zaal verplaatst naar de Verwerijstraat 14.

De Zeeuwse Concertzaal organiseert en faciliteert circa 50 evenementen per jaar. Echter, vanwege bezuinigingen is het de laatste jaren niet langer vanzelfsprekend dat de overheid culturele instellingen en activiteiten financieel ondersteunt. Voor het in stand houden van de Zeeuwse Concertzaal is het dan ook van groot belang dat er andere financiële middelen worden gezocht en gevonden.

Bestuur en directie van de Zeeuwse Concertzaal nemen aan dat u, als publiek, het op prijs stelt het pand als zodanig te laten voortbestaan om de concerten en andere activiteiten in de Zeeuwse Concertzaal te kunnen blijven bezoeken. Via schenking, erfenis of legaat kunt u financiële ondersteuning bieden. En als 'Vriend van de Zeeuwse Concertzaal' kan dat al vanaf een bijdrage van € 25 per jaar (met vriendenvoordelen!), terwijl u met een bijdrage van € 100 of meer per jaar alle 'reguliere' concerten in een heel seizoen kunt bezoeken!

Graag nodigen wij u uit bijgaand formulier in te vullen om aan te geven dat u de Zeeuwse Concertzaal financieel wilt ondersteunen. Namens bestuur en directie veel dank!

 *) reguliere concerten zijn de door de Zeeuwse Concertzaal zelf geprogrammeerde concerten.

 

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mail
Telefoon/mobiel

Binnenkort

zaterdag 23 September

zondag 24 September

zondag 08 Oktober

eFlyer - Aanmelden

Wilt u ook onze eFlyer ontvangen? Meld u dan nu aan!