Aanmelden voor de e-flyer?

Door hier uw e-mailadres in te vullen ontvangt u periodiek de e-flyer in uw mailbox.

AanmeldenHet nieuwe muziekseizoen

Het nieuwe seizoensprogramma is bijna rond. De komende weken zullen we langzamerhand de site vullen met tal van prachtige en verrassende concerten. Zodra de reserveringslinkjes gereed zijn, laten we dat op deze plek weten.


vrijdag 6 april - 22u18 Deel deze bijdrage op je eigen twitter-pagina

Akoestiek van de Zeeuwse Concertzaal te koop!!

De alom gewaardeerde akoestiek van de Zeeuwse Concertzaal in Middelburg is straks in iedere opnamestudio na te bootsen. Dat kan met een speciale techniek. Vandaag zijn in de Concertzaal van Middelburg opnamen gemaakt door het hierin gespecialiseerd bedrijf Altiverb.

Die opnamen worden bewerkt en vervolgens kan iedereen die dat wil gebruik maken van de akoestiek van deze concertzaal. De akoestiek van andere concertzalen was al vastgelegd in de computer. Jacco van der Heijden van de Zeeuwse Concertzaal vond dat zijn zaal niet mocht ontbreken.

Klik op deze link voor een filmpje van Omroep Zeeland over de opname van de akoestiek van onze zaal.


vrijdag 9 maart - 12u36 Deel deze bijdrage op je eigen twitter-pagina

Roosevelt Academy in Concert

Op 27 maart bieden de muziekstudenten van Albert Clement u een muzikale reis door de tijd met componisten van Bach en Chopin tot Saint-Saëns en Rachmaninov. Wervelende solo-optredens aan de piano en sprankelende duetten worden afgewisseld met gezangen door het RA Choir onder leiding van Elisabeth van Duijn-Blom. Sopraan en zangdocent Gonnie van Heugten zal de avond opluisteren met een bijzonder gastoptreden.

Dinsdag 27 maart – 20.00 uur
Roosevelt Academy (Lange Noordstraat 1)
Toegang: €7,50 – verkoop aan de deur

NB dit concert vindt dus niet plaats in onze zaal.


vrijdag 9 maart - 12u23 Deel deze bijdrage op je eigen twitter-paginaPagina:vorige123456789101112131415161718192021volgende

Binnenkort


Vrijdag 24 Oktober - 20u00

Pentachord Ensemble - Mendelssohn & Dv˛rak

een concert van Kamermuziek Zeeland
Een concert door het Pentachord Ensemble staat garant voor sprankelende bevlogen uitvoeringen, verbaal ingeleid door de musici.

Lees verder


Zondag 26 Oktober - 14u30

Slagwerkgroep Percossa / Oorkaan - Gebroeders Kist

Er waren eens vier broers. Ze heetten De Gebroeders Kist. Niemand wist of ze zo heetten omdat ze in een kist woonden of dat ze in een kist woonden omdat ze zo heetten.

Lees verder