Aanmelden voor de e-flyer?

Door hier uw e-mailadres in te vullen ontvangt u periodiek de e-flyer in uw mailbox.

AanmeldenRecensie Mellits Consort

Afgelopen vrijdag verzorde het Mellits Consort op uitnodiging van de Zeeuwse Concertzaal een spetterend concert in De Spot in Middelburg. Jazzmagazine Jazzenzo was er bij en schreef erover...
lees verder


dinsdag 24 april - 14u29 Deel deze bijdrage op je eigen twitter-pagina

Het nieuwe muziekseizoen

Het nieuwe seizoensprogramma is bijna rond. De komende weken zullen we langzamerhand de site vullen met tal van prachtige en verrassende concerten. Zodra de reserveringslinkjes gereed zijn, laten we dat op deze plek weten.


vrijdag 6 april - 22u18 Deel deze bijdrage op je eigen twitter-pagina

Akoestiek van de Zeeuwse Concertzaal te koop!!

De alom gewaardeerde akoestiek van de Zeeuwse Concertzaal in Middelburg is straks in iedere opnamestudio na te bootsen. Dat kan met een speciale techniek. Vandaag zijn in de Concertzaal van Middelburg opnamen gemaakt door het hierin gespecialiseerd bedrijf Altiverb.

Die opnamen worden bewerkt en vervolgens kan iedereen die dat wil gebruik maken van de akoestiek van deze concertzaal. De akoestiek van andere concertzalen was al vastgelegd in de computer. Jacco van der Heijden van de Zeeuwse Concertzaal vond dat zijn zaal niet mocht ontbreken.

Klik op deze link voor een filmpje van Omroep Zeeland over de opname van de akoestiek van onze zaal.


vrijdag 9 maart - 12u36 Deel deze bijdrage op je eigen twitter-paginaPagina:vorige12345678910111213141516171819202122volgende

BinnenkortGratis Concert

Vrijdag 21 November - 19u30

Zeeuwse Muziekschool - Concert Talentenklas

Een concert van de Zeeuwse Muziekschool. Zo’n dertien muziekleerlingen uit Zeeland die zijn toegelaten tot de talentenklas van de Zeeuwse Muziekschool laten zich van hun allerbeste kant zien en horen. Gratis entree!

Lees verder


Zaterdag 22 November - 20u00

Koninklijke Oratorium Vereniging - Najaarsconcert

Het najaarsconcert van Koninklijke Oratorium Vereniging met de La petite Messe Solennelle van Rossini.

Lees verder