Aanmelden voor de e-flyer?

Door hier uw e-mailadres in te vullen ontvangt u periodiek de e-flyer in uw mailbox.

AanmeldenInterview met Nihad Hrustanbegovic

Accordeonist Nihad Hrustanbegovic heeft twaalf beroemde schilderijen op muziek gezet: Opus Magnum 12. Twaalf stukken in twaalf toonsoorten, in twaalf zalen in twaalf provincies. Op vrijdag 2 november speelt Nihad in de Zeeuwse Concertzaal. Lees hier het interview in het Parool van 12 mei.
lees verder


woensdag 23 mei - 14u20 Deel deze bijdrage op je eigen twitter-pagina

Recensie Mellits Consort

Afgelopen vrijdag verzorde het Mellits Consort op uitnodiging van de Zeeuwse Concertzaal een spetterend concert in De Spot in Middelburg. Jazzmagazine Jazzenzo was er bij en schreef erover...
lees verder


dinsdag 24 april - 14u29 Deel deze bijdrage op je eigen twitter-pagina

Het nieuwe muziekseizoen

Het nieuwe seizoensprogramma is bijna rond. De komende weken zullen we langzamerhand de site vullen met tal van prachtige en verrassende concerten. Zodra de reserveringslinkjes gereed zijn, laten we dat op deze plek weten.


vrijdag 6 april - 22u18 Deel deze bijdrage op je eigen twitter-paginaPagina:vorige12345678910111213141516171819202122volgende

Bekijk de agenda voor

april

mei


Binnenkort


Donderdag 9 April - 20u00

Jeugdsymfonieorkest Eifel-Ardennen

Jeugdsymfonieorkest Eifel-Ardennen

Muziek slecht grenzen. Een week lang ontmoeten zestig jonge musici uit Duitsland, Luxemburg en België elkaar in Domburg om de zesde symfonie van Tsjaikovski in te studeren.

 

Lees verderJeugd tot 18 jaar : entree slechts 5 euro !

Vrijdag 10 April - 20u00

Attacca Ensemble - Another Look at Harmony

Het Attacca Enesmble komt terug! Met onder andere het monumentale Another Look at Harmony Part IV van Philip Glass en het opzwepende Battle Hymns van David Lang.

Lees verder