Aanmelden voor de e-flyer?

Door hier uw e-mailadres in te vullen ontvangt u periodiek de e-flyer in uw mailbox.

AanmeldenHet nieuwe muziekseizoen

Het nieuwe seizoensprogramma is bijna rond. De komende weken zullen we langzamerhand de site vullen met tal van prachtige en verrassende concerten. Zodra de reserveringslinkjes gereed zijn, laten we dat op deze plek weten.


vrijdag 6 april - 22u18 Deel deze bijdrage op je eigen twitter-pagina

Akoestiek van de Zeeuwse Concertzaal te koop!!

De alom gewaardeerde akoestiek van de Zeeuwse Concertzaal in Middelburg is straks in iedere opnamestudio na te bootsen. Dat kan met een speciale techniek. Vandaag zijn in de Concertzaal van Middelburg opnamen gemaakt door het hierin gespecialiseerd bedrijf Altiverb.

Die opnamen worden bewerkt en vervolgens kan iedereen die dat wil gebruik maken van de akoestiek van deze concertzaal. De akoestiek van andere concertzalen was al vastgelegd in de computer. Jacco van der Heijden van de Zeeuwse Concertzaal vond dat zijn zaal niet mocht ontbreken.

Klik op deze link voor een filmpje van Omroep Zeeland over de opname van de akoestiek van onze zaal.


vrijdag 9 maart - 12u36 Deel deze bijdrage op je eigen twitter-pagina

Roosevelt Academy in Concert

Op 27 maart bieden de muziekstudenten van Albert Clement u een muzikale reis door de tijd met componisten van Bach en Chopin tot Saint-Saëns en Rachmaninov. Wervelende solo-optredens aan de piano en sprankelende duetten worden afgewisseld met gezangen door het RA Choir onder leiding van Elisabeth van Duijn-Blom. Sopraan en zangdocent Gonnie van Heugten zal de avond opluisteren met een bijzonder gastoptreden.

Dinsdag 27 maart – 20.00 uur
Roosevelt Academy (Lange Noordstraat 1)
Toegang: €7,50 – verkoop aan de deur

NB dit concert vindt dus niet plaats in onze zaal.


vrijdag 9 maart - 12u23 Deel deze bijdrage op je eigen twitter-paginaPagina:vorige123456789101112131415161718192021volgende

Binnenkort


Zaterdag 1 November - 20u00

Middelburgs Kamerkoor - Jubileumconcert

Tijdens dit jubileumconcert wordt het bekende Magnificat van Antonio Vivaldi uitgevoerd en de Messe in G van Francis Poulenc.

Lees verderJeugd tot 18 jaar : entree slechts 5 euro !

Dinsdag 4 November - 20u00

Terry Riley - In C, Jubileum Concert

De Zeeuwse Concertzaal viert het vijftigjarige jubileum van deze prachtige, hypnotiserende muziek met een bijzondere uitvoering door het Haags Saxofoon Kwartet, aangevuld met maar liefst tien professionele Zeeuwse musici.

Lees verder