De zeeuwse concertzaal

Vernieuwde website Zeeuwse Concertzaal


dinsdag 08 November

De website van de Zeeuwse Concertzaal is grondig vernieuwd.

Nieuwe foto's, frisse kleuren, indeling in blokken. Wij zijn er blij mee en hopen dat u ook snel uw weg erin kunt vinden. Natuurlijk zijn de onvolprezen elementen, zoals geluidsfragmenten, videoclips en de mogelijheid u op te geven voor de e-flyer, gebleven.

Verder zijn we druk bezig met het tweede Magazine. Vanaf medio november bij u in de bus of op diverse locaties verkrijgbaar. We hopen u te zien bij een concert.

 

114

Woei!

entree € 7,50
woensdag 14 December, aanvang 14:30

De Zeeuwse Concertzaal vindt het belangrijk dat kinderen van jongs af aan vertrouwd raken met muziek. Daarom ook dit seizoen weer vier educatieve concerten.

Dit concert is bedoeld voor kinderen van 1 tot 4 jaar met hun ouders en grootouders.

 

 

114

Sabrina Starke singer/songwriter

entree € 17,50
vrijdag 16 December, aanvang 21:30

Voor de tweede maal dit seizoen ontvangen wij een zangeres die haar eigen repertoire zingt en daar zijn wij trots op! Zij voert u mee naar een geheel eigen visie op de wereld van nu.

Ook dit concert organiseren wij in samenwerking met poppodium De Spot. De Concertzaal leent zich uitstekend voor dit intieme concert.

 

Kaartverkoop seizoen 2016-2017


donderdag 15 September

Vanaf seizoen 2016-2017 gaat de kaartverkoop voor onze eigen concerten via Zeelandtheaters/Schouwburg Middelburg.

De kaarten voor de concerten kunt u als volgt aanschaffen:

1.  online verkoop: op deze website treft u het concert aan waarvoor u kaarten wilt reserveren. Klikt u op 'reserveren' en volgt u de verdere instructies op;

2.  bij Schouwburg Middelburg , Molenwater 99, kunt u kaarten in de 'voorverkoop' aan de kassa reserveren en betalen. De kassa van Schouwburg Middelburg is geopend op werkdagen van 10-15 uur;

3.  op werkdagen tussen 10-15 uur kunt u de kaarten telefonisch bestellen: 0118-659666;

4.  indien er nog plaats is, kunt u vanaf 1 uur voor aanvang van het concert aan de kassa van de zaal nog kaarten kopen. De bij de Zeeuwse Concertzaal gereserveerde kaarten kunnen vanaf 1 uur voor aanvang van het concert aan de zaal worden opgehaald en contant of via pin worden betaald. Ruilen van kaarten is helaas niet mogelijk; u kunt de kaarten wel aan iemand schenken/verkopen.