De zeeuwse concertzaal

Het nieuwe seizoen gaat weer van start!


donderdag 21 September

Zaterdag 23 september aanstaande trappen we af met een spectaculair concert: GlassWorlds, een pianomarathon die twaalf uur duurt, waarin de Franse pianist Nicolas Horvath alle pianowerken van Philip Glass speelt.
Zondag 24 september zet Horvath de marathon nog zes uur voort, met hommages van vele componisten aan Glass.
Zie onze website voor de verschillende ticketarrangementen. Tijdens de concerten kunt u vrij in en uit lopen.

Op onze website kunt u bovendien alle concerten van dit nieuwe seizoen bekijken: een prachtig en gevarieerd aanbod, waar u ongetwijfeld uw geheel persoonlijke keuze uit zult kunnen maken.

Rectificatie concertdatum !


donderdag 21 September

In ons pas verschenen concertmagazine staat een verkeerde datum vermeld.

Het concert van Péter Tóth vindt niet plaats op vrijdag 6 oktober maar op zaterdag 7 oktober.

De aanvangstijd is 20.00u.

114

Johannette Zomer & Bart Schneemann - Bach2Ways

entree € 18,50
vrijdag 27 Oktober, aanvang 20:00

 

Met BACH2WAYS wil sopraan Johannette Zomer samen met hoboïst Bart Schneemann de connectie in beeld brengen die luisteraars en componisten met Bach hebben. Naast een selectie uit de mooiste aria’s van Bach voor sopraan en hobo klinkt er ook nieuw werk van jonge hedendaagse componisten. Er ontstaan zo twee wegen om naar de muziek van Bach te kijken: vanuit de historische uitvoeringspraktijk en door een nieuwe generatie componisten.  Met gebruikmaking van hetzelfde historische instrumentarium geven jonge talenten Mathilde Wantenaar, Mayke Nas (componiste des vaderlands) en Reza Namavar een nieuwe interpretatie van de muziek van Bach. Zij schreven prachtige nieuwe muziek, die zonder Bach niet zou zijn ontstaan.

 

 

 

Vlijt en Volharding & Koor A58 - Het 40ste Stuiverconcert

entree € 0,05
vrijdag 03 November, aanvang 20:00

 

Muziekvereniging Vlijt en Volharding (V&V) werd op 8 augustus 1921 opgericht in Oost-Souburg als harmonievereniging onder de nog heldhaftiger naam ‘Tot Steun in den Strijd’. De huidige naam werd in 1925 aangenomen. De vereniging telt ca. 100 leden en bestaat uit leerlingen(groepen), de slagwerkgroep, het jeugdorkest en het grote fanfareorkest.